Direktlänk till inlägg 15 november 2010

NY ARBETSVECKA

Av Susanne Leijon - 15 november 2010 07:35

  som inleds med att man känner sig lite hängig  . Ont i halsen, huvudet och ja lite i lederna, men i sin kontorsstol är man allt.


Helgen då?

Jo lördagen skulle vi ju försöka göra vårt yttersta att få tillkännage att man lyckats bli ett elitekipage  , men nädå, 6 p fattades i specialen, amen suck.


Vädret var bra förutom att det blåste som attan och med öppen mark så ahde jag en föraning om hur spåret kanskse skulle komma att bli....

Upptaget först och det var ett   -rent bakspår, och när TL påminnde om bakspår! så vände Ulla själv och traskade iväg, dock med lite snurr så betyget blev 6.5

Spårade sen som jag vet inte vad, gick över 1:a pinnen men den plockade jag snällt upp  . Hon var så rädd om spåret så, och utan facit kan jag nog påstå att hon låg precis där spårläggaren gått, kom hon lite sidan om, pga vinden så nä, inte nöjd och drog sig tillbaks till där det var  . Hon ångade på och hittade sina pinnar. Ett ställe och det var mot slutet där blev hon lite konfunderad, hittade inte vinkeln, prövade på alla håll o kanter, men fick inget fäste, men drog sig trots detta mot mottagren och då fick jag syn på slutpinnen så tjoho, nu springer vi snäckan!!!  . Visade sig att hon var delvis rätt, skulle legat lite högre upp bara och sedan vinklat ner mot slutet och på den första sträckan där låg ju naturligtvis sista pinnen. Jaja 9 på spåret OCH jag var MKT nöjd med hennes spårande  .


Uppletet sen då: Jo behövde en 6:a ,7:a nåt, visste ju inte rikitgt då vad jag fått på upptaget så...och det skulle ju inte vara nåt problem, eller?!?!?!

Första skicket och hittade ett näraföremål  , lungt o fint i avlämnandet och ställde upp henne igen, då började hon pocka på min ficka där kopplet var intråcklat  . Slutade att jag fick ta tag i henne, och visste då att avdrag!. Fortsatte skicka henne och hon fick två saker till innan tiden var ute.

Gick grunt ett par av skicken, 3 föremål och att hon höll på med fickan slutade med en snäll 5:a, och sen var ju den dagen över  .

Lugn kväll, grannen var sjuk så det blev till att stanna hemma istället. Idol kollades naturligtvis och tur att både Linnea o Jay är kvar.


Sen var det lite snabbt söndag och träning på Revinge. Nu tog vi tag i det som inte blev så bra dagen innan, så 4 påsläpp och ett upplet var vad som erbjöds damen.

Och naturligtvis gjorde hon ett jättebra upplet! Vem hade trott annat  . & grejor in utan tjafs eller annat, och riktigt bra avlämnanden, tror det börjar sitta!

Upptagen då: Jo alla var minsann 10:or, ut kollade inte ens av utan hon bara valde rätt och tuffade iväg. Hon kan alltså....låta bli att bakspåra  .

Avslutade med en runda med flickorna innan det var dags att bege sig vidare åt Trelleborg för Fars dag.

Väl hemma ett par timmar senare så var det soffläge!


Ny härlig vecka så vi får väl se vad som kommer att hända och fötta.

Ha det

  


 
 
Sabina

Sabina

15 november 2010 08:14

Den här förkylningen sprider sig ju som en löpeld ;-(

Trist med tävlingen, men hon kan ju! Bara på det igen!

Ha en bra vecka!

http://cityclickers.wordpress.com

Susanne Leijon

15 november 2010 08:18

Ja det verkar lite så att elden sakta flammar upp i Svedala minsann.
KLart hon kan, ska bara kunna allt på en o samma dag,hmm
En bra vecka önskas naturligtvis åter!

 
Cina

Cina

15 november 2010 08:51

det är inte utan att en annan tänker...varför åka iväg på tävling liksom ;) :)))) Men då blir det ju typ bara "det funkar hemma" av alltihopa - så nu laddar vi för nästa år helt enkelt :)

http://yallayalla.bloggplatsen.se

Susanne Leijon

15 november 2010 12:56

Ja man kunde ju filma och skicka in till SBK istälelt. Så fungerar ju många tävlingar,haha.
De hade ju sparat en massa reseers. till domarna bl.a
Hade bara varit för de att logga in och sen bedöma ju.haha

 
Mariana

Mariana

15 november 2010 09:07

Men usch, inte bli sjuker nu! Krya på:p
Såg ju "bara" sakletet igår och som sagt, det var ju så jädrans bra så det var tradigt:-))

http://gormasblogg.bloggplatsen.se

Susanne Leijon

15 november 2010 12:55

Nä jag vill må bra alltid!
Klart det var bra det dära letandet giår, men då skulle du sett upptagen, ja 4 på raken och alla lika klockrena!!
Kramis

 
Mariana

Mariana

15 november 2010 09:08

Varför kommer inte allt med? Skrev även "SkrUllan kan"!! Kramen

http://gormasblogg.bloggplatsen.se

Susanne Leijon

15 november 2010 12:54

Ingen aning,hehe
SkrULLAn kan ..mycket...
Kramis

 
Nina

Nina

15 november 2010 09:46

Krya på sig! Verkar vara en jäkligt dryg förkylning som går runt runt nu, så håll dig lugn och ta hand om dig. Ja vad säger man ...!? Jag säger UT jag - UT eller dö :). //Kram kram

http://www.palmstrand.se

Susanne Leijon

15 november 2010 12:53

Ja inte har jag tid att känna mig smådassig inte.
Men jag lovar..lite lungt ska jag ta det..
Ok Ut eller dö...
Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Leijon - 26 februari 2014 07:35

                                      IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA, TOSSIGASTE SKRULLA-REDA 9 ÅR   .       ...

Av Susanne Leijon - 17 februari 2014 07:44

är väl rätt lagom att träna hund   .   Revingemark för gruppen och vi började dagen med plats med skott och budis. Platsen är inga som helst problem, hon ligger kanon hela tiden,   Budisen, där har hon vid ett tillfälle sprungit till skytte...

Av Susanne Leijon - 6 februari 2014 08:16

Shit vad det är kul att träna med Bizzie.   I tisdags körde jag ut för att rasta de bägge, men la även ett spår till B och under tiden så fick de bägge varsitt uppletande. Rutan blev på en kulle så det var ju lite kul att ´se hur de jobbade. ...

Av Susanne Leijon - 27 januari 2014 07:59

Och det handlar naturligtvis om hundträning  .   Lördagen först då var hela fm och halva efm upptagen med diverse måsten, men sen efm drog jag iväg till Sturup för att rasta de bägge, men vafanken...blev att jag först huttade ut varsitt litet spå...

Av Susanne Leijon - 15 januari 2014 11:39

Och det handlar om Bizzie och hennes korgarbete i skyddet  .   Bita, Släppa och Bevaka det har grundats rejält med damen och vi har fått klura lite på att få till rätt attityd redan från början men jag/vi, skyddsgänget   tror/ känner att NU ligge...

Ovido - Quiz & Flashcards