Direktlänk till inlägg 16 oktober 2011

11 VECKOR VZ 3 VECKOR

Av Susanne Leijon - 16 oktober 2011 19:39

Bizzi är ju 11 veckor idag och i Svedala har hon bott i 3 veckor.

  Det är en helmysig tjej som verkligen bott in sig ordentligt!

Hon är rumsren, ja vågar faktikst påstå det  .

Hon går till terassdörren så fort hon behövert lätta, och ser vi inte henne så piper hon till alt. hoppar på dörren. Känns skönt!

 

Vi har ju spårat en hel del, gäller att passa på nu när man varit ledig och hon är jätteduktig. 

Ikväll la jag ett spår med en snäll vinkel till henne och den tog hon jättebra! jag såg inte var slutgodishögen var och hon brydde sig inte heller om den så det slutade med att hon fortsatte att spåra "min utgång" så det slutde med att hon hade spårat ett U. Hur lycklig saom helst, bra fart i spåret har hon och hon är nogrann, kommer hon av så letar hon sig fint tillbaka, med liite drag i kopplet när hon är rätt  .

 

Hjälpte även en kompis med hennes rottishane, att börja spåra, och det första där fatta han inte såå snabbt, men sen på det andra så hade han mkt bra koll på vad han skulle göra, dukitg kille.

 

Innan på fm spå var jag en vända till klubben, och liten fick göra lite följa med övningar och idag så var det många goa dofter i gräset så...det var inte långa stunder man var prio 1 inte, hihi.

Inkallning kör jag ofta med henne och ja, de flesta kommer hon direkt, och här tar jag även in henne att sitta vid sidan.

Hämta kampdutt eller boll tränas oxå ofta, och jadå, in till mojjan med grejorna ska vi allt!  .

 

Igår var et skogsdags, nähä...men med gruppen.

Nina o jag bytade spår och Ullas spår sen, ja vilken duktig spårerska hon är, nogrann som attan, dock ej helt på två apporter igår, som hon markerade mkt fint men no more.

Första skicket på upptaget, var icke bra! Men in med henne och gör om och så ja, direkt ur skolboken var det  .

 

Yaxxons spårade oxå jättebra, och de svårigheter som jag lagt in till honom grejade han hur fint som helst!

 

Bizzie fick ett hyfsat långt rakt spår, med en tonstig stubbe i mitten ungefär och sedan en Nina som skulle kolla från vägen ojoj sa liten vaffor tår hon där då?!?!?!. Men när Nina vände sig om så fortsatte damen att spåra, hihi.

 

Ullas upplet, ja även här var damen hur duktig som helst!

 

Använde väl kameraavtryckaren liiite lite...

Men en nyfiken liten tjej...

  som vill till sin mojja...    magnus o Cobra får lite spårtips av Nina.        har ju verklgen inte lyst med sin frånvaro precis, så det har varit hur ljuvligt som helst!

 

Om ngn timme kommer Natta hem från London, så då får amn väl se o höra om allt hon har företagit sig sen i onsdags! tur man börjar jobba 10.30 imorgon då kanske  .

 

Avslutar med att GRATTA VICKY O SHOTTI SOM IDAG BLEV UPPFLYTTADE TILL ELIT SÖK PÅ FINA 551.5P, MED EN DUBBEL 10:a på söket!!!!

 

Ha en go vecka alla så ser vi fram emot en härlig träninghelg nästa helg!

 

 

 

 
 
Nina

Nina

17 oktober 2011 07:51

Vilken härlig helg :)! Goody goody på alla fronter. Ulla är superspårerska helt klart och upptaget var ju grymt fint (här ska vi båda ha på huet' för att vi inte väntade in rätt stund). Lilla Bizzie har ju inte träffat så många stubbar och stirrande tanter än så det var ju kanon att hon kom vidare :). //Kramkram

http://www.palmstrand.se

 
Petra

Petra

17 oktober 2011 07:57

England framåt hösten <3<3 Tänk vad med konstigheter man ska behöva vänja sig vid där ute i tassemarkerna ;) Skönt att få så härliga helger när man än ledig och allt. //kram

http://www.petraoschafern.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Leijon - 26 februari 2014 07:35

                                      IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA, TOSSIGASTE SKRULLA-REDA 9 ÅR   .       ...

Av Susanne Leijon - 17 februari 2014 07:44

är väl rätt lagom att träna hund   .   Revingemark för gruppen och vi började dagen med plats med skott och budis. Platsen är inga som helst problem, hon ligger kanon hela tiden,   Budisen, där har hon vid ett tillfälle sprungit till skytte...

Av Susanne Leijon - 6 februari 2014 08:16

Shit vad det är kul att träna med Bizzie.   I tisdags körde jag ut för att rasta de bägge, men la även ett spår till B och under tiden så fick de bägge varsitt uppletande. Rutan blev på en kulle så det var ju lite kul att ´se hur de jobbade. ...

Av Susanne Leijon - 27 januari 2014 07:59

Och det handlar naturligtvis om hundträning  .   Lördagen först då var hela fm och halva efm upptagen med diverse måsten, men sen efm drog jag iväg till Sturup för att rasta de bägge, men vafanken...blev att jag först huttade ut varsitt litet spå...

Av Susanne Leijon - 15 januari 2014 11:39

Och det handlar om Bizzie och hennes korgarbete i skyddet  .   Bita, Släppa och Bevaka det har grundats rejält med damen och vi har fått klura lite på att få till rätt attityd redan från början men jag/vi, skyddsgänget   tror/ känner att NU ligge...

Ovido - Quiz & Flashcards