Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Susanne Leijon - 30 januari 2011 17:06

Och vilket väder  . 

Ja förutsättningarna kunde man ju inte klaga på...kanske lite mkt snö i spåren, men det var hård snö så man fick trycka till ordentligt så hundarna hade ngn lite vittring iallafall.


Började med gästspelande Benson, och detta var premiär ute så vi tog det lite lugnt och Leif instruerades i att lägg godis tätt och gå inte för långt  . Nu visade det ju sig att antingen hade han fuskat eller så har han en hund som är en naturlig spårtalang, för fy så mesigt det blev  . Jaja hmm du får ett till spår sedan....


Vicky Sabina o jag bytade runt till våra och sedan fick leif traska ett apellspår, nästan, till Benson. Kan ju inte komma här o glänsa ju....    . Men även denna gången visade det sig att jo han är nog en spårtalang..... och vi fick iallafall glädjen att berätta att ha, lita på hunden, när Leif han trodde att jo men jag gick där i mellan, men så icke...häng på hunden så går det bra mkt bättre*asg*.


SkrUllan gjorde ett kanonupptag och förutom lite snurr i en vinkel, Vicky hade inte varit optimalt schysst  , så spårade hon lika bra som hon brukar  .


Khan han ångade på i sitt spår, lite vida vinklar ibland, men jobbade sig mkt bra tillbaka, och första pinnen fattade han inte riktigt vad han skulle ha den till, men de tre andra, så hoppade han jämnfota fram när han fick syn på den , helt överlycklig!  .


Shotti ja hon spårade på som vanligt hon med , alltså det blev kanon efter en liiiten stund  .


Uppletet då? Jo Skrullerull hon gick ut starkt men på väg tillbaka med första så hmm där ligger ett annat, ska nog byta  , men denne fick väl lite fart ut iallafall och fick tag på den vide, ryckt ut det nya och in med det gamla  .

Resterande upplet gick superduperbra!!!


Både Khan o Benson fick inträde till denna lite nya lek och ja det gick ju jättebra för båda  .


Skogsdagen den avslutades med en prommis med de bägge bröderna B, och unge herr Benson hade full koll på vad löptikar är  . Som han kunde fågla sig för den förhoppningsvis redan gravida  .


En helt underbar skogsdag alltså!!

Tror Sabina har lite bilder sedan, ingen press hörru!!


haj!

  

Ovido - Quiz & Flashcards