Alla inlägg den 5 januari 2011

Av Susanne Leijon - 5 januari 2011 07:47

Ja det var ju ett tag sen man pränta ner ngt och vad har hänt sen dess då?


Ja det har ju varit jul, och den firade vi själva i år. Skönt på ett sätt men ändå lite tradigt  . Är ju alltid kul att vara lite fler just en julafton, men vi spelade spel och tog det allmänt lungt. Julklapparna hittade sina ägare, maten var god och det var lungt och skönt.


Jag hade ju förmånen att vara ledig vecka efter och bara det var ju hur skönt som helst. Vi var ett gäng som hyrde ridhuset en dag och shit vad glada hundarna var för att få jobba . De bara gick o gick och ville bara vara till lags.


Nyår närmade sig och då kom syrran med familj ner, så låångpromenader blev det ett par dagar.

Själva aftonen var vi hemma med syrran och våra grannar. God mat och trevligt sällskap så blev den kvällen/natten till (full)  belåtenhet.


Nyårsdagen for vi till Höllviken till min moster på lite fika och där vet jag inte vd Kiafian hittade på men sen dess har hon haltat mkt på ena bak  . Pigg som en speleman trots allt och hugger tag i leksakerna där hemma och knastar sig, men det vill lixom inte släppa riktigt. Får väl höra med vetten idag och kankse boka en tid. har väl blivit liiite bättre men...


Byggsök har väl i stort sett körts varje söndag i december med olika konstellationer, och det är ju alltid lika kul! Ulla blir speciellt lycklig när mormor är med  .


Denna veckan har det varit jobb som gäller men man fick petat in lite semester på fredag minsann och hur skönt är inte det då?? Härligt!


Tors o lör denna veckan har vi hyrt ridhuset, ajamenva köra lite lydnad...jajamensan..härligt.


Annars är väl allt som vanligt snart igen. Hall och köket därhemma är klart!! Yipeeeee!! Och fint blev det med. Handyman har varit duktig!


Julen fär denna gången får väl kastas ut till helgen känns det som och sen hoppas vi bara att damen sätter igång att löpa.....


Allt för denna gången!

haj!

  

Ovido - Quiz & Flashcards