Alla inlägg den 29 januari 2011

Av Susanne Leijon - 29 januari 2011 14:35

har ju faktiskt hänt rätt mkt sen sist   .


Det "största" och viktigaste är ju faktiskt Ullas parning, som skedde för en vecka sedan med fina Mike vom Weinbergblick!

Nu kan man ju bara hoppas att det tar sig denna gången men förberedelserna har varit till fullo, och skulle det nu inte gå vägen iallafall så är det inte meningen då  . Men naturligtvis av hela mitt  så hoppas man på en lite mini-Ulla!

Ett par veckor till sen så kankse man kan lyckas att se ngn förändring kroppsmässigt på damen och så snart det bara går kommer hon att ultraljudas, för den väntan o ovisshet som var sist vill jag INTE ha igen. Många som vill ha valpar dessutom så inte är man ensam om den spännande väntan som följer......


Man har kommit igång lite med träneriet igen och har kunnat köra lite lydnad på klubben. Härligt!

Imorgon är det skogspremiär, och det ska bara bli så ljuvligt!!!


Jobbmässigt så har vi flyttat från Limhamn in till Davidshall och det fick plånboken känna av direkt på 2 dgr inhandlades 4 tröjor o 2 par skor. Behövligt..absolut...men man får ta det lite lungt...

Detta har nog varit den absolut sämsta flytten man gjort och kan ju stilla undra Vem det var som planerade  ???? Hur svårt kan det vara att organisera egentligen?  men men man fick gå hem hyfsta tidigt men behålla dagen sas, och det tackar man ju inte nej till.  


Annars har det väl gått sin gilla gång...och det är ju bra iofs så...

Nu ska jag ta det väldans lungt idag/kväll o bara njuta av att det är lördag lixom men samtidigt ladda lite för skogen imorgon...just ja måste handla korv!


Ha det !


Ovido - Quiz & Flashcards