Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av Susanne Leijon - 30 augusti 2010 07:52

Syrran med familj har varit nere i helgen och då blir ju allt lite upp o nervänt  . De är ju 5 st och sen är ju inte barnen så gamla heller, så grejor överallt, inte så tyst mm MEN det är ju alltid kul trots allt. Först skulle de inte kommit förrän vid 19, så jag hade planen klar för min efm, men efter ett samtal så plötsligt skulle de komma vid halv 6 istället. Ok   blev lite stressigare, men men.

Flickorna fick sin runda iallafall, så att de blev nöjda. Maten fixades, lite smarrig tacopaj, lätt och snabbt. Vädret var skönt så vi kunde sitta i uterummet o äta, skönt. Fredagskvällen den flöt på..  .


Lördagen sen då: Syrran skulle med Natta till stan så hon kunde välja sin födelsepresent själv, Roger o Micke och en del barn åkte till Trellehulla på Palmfestivalen och jag körde till stan med flickorna och tränade    .

Nina, Jonas, Cina, NinaTT, Mariana o Göran var redan där. Tog ut SkrULLAn och körde lite. Jaha vi har väntat på dig så vi kan köra FS. Ok, ska jag köra först då, oja... Ut med pinnar, ladda med bollar, och på med lina sen så...

Hon gick bra. Ngt skick där blev det lite vallning, men den är minimal om man jämför  , och hon är inom var hon får vara. Ngt stopp, men hon fick själv tänka till lite vad det var hon skulle och det gjorde hon med så... träna, träna, träna.

Sjunga fick hon också, och det kan hon numer, riktigt bra dessutom  .

Regnskurar gjorde att vi fick lite fikapauser emellanåt och Mariana o Göran bjöd på en smarrig cheesecake!!

Mariana kommenderade runt oss lite och det känder riktigt, riktigt bra och så såg det dessutom ut också enligt kommendanten  . Ngt snett sitt vad det enda hon kunde dra på.. Mammas vita!!

Hämtning av systerskocken inne i stan och sen hem. Ut med brudarna en halvlångis innan det var dags med mat. Grillning och det satt som en smäck!


Sen blev det lite hastigt och lustigt söndag morgon och det som var planerat var en match med Ralles lag och sedan till Ribersborgsrestaurangen för firandet av Rogers pappa.

Innan matchen så fick Mobilia ett litet besök och både tunika, tights och jeansleggings inhandlades  .

Matchen sen då, asså små skitkillar i det andra laget. När jag suckade lite högt vid sidan om så tyckte den ena att: jag kommer sedan och då ska vi göra upp  , asså...   skulle han ha den lilla kaxiga 13-åringen. Men det var ju heller inga föräldrar från det andra laget med heller, men det hade nog inte hjälpt. Hur ska dessa killar bli när de blir lite större, ingen respekt överhuvdtaget och bara helt vidriga.

2-2 blev det men nära att de vann, men vår kanonmålvakt räddade den förlusten  .

Hem o liiite lunch innan det var dags för middagen i stan. Gud såååå gott, man ville INTE att maten skulle ta slut. Trevlig efm och kul att halvsystern kom ner från Jönköping och att hennes yngsta, 22 år, pojke åkte med för honom hart man inte sett på 7 år  , hur långt är det till Jönköping lixom, asså.


Såja det var den helgen, så nu är det lite skönt att få vila upp sig på jobb ett par dagar, haha.

Ha det

  

Ovido - Quiz & Flashcards