Alla inlägg den 31 augusti 2010

Av Susanne Leijon - 31 augusti 2010 07:46

Japp, igår var jag sugen på att byggsöka lite och skickade ut    lite här och var så till slut så blev det jag, Lotta, Vicky, Mattias, Göran o Mariana som körde.  .

Eftersom vi blev ett par st, mkt trevligt, så testade vi en ny grej och det var att köra ute och inne samtidigt med tre figgar  . Kunde ju bli kul.

Mariana hon   , så där ska man kunna följa det live lixom, fast med stillbilder  .


Yohnsson först och Vicky körde jobbaktigt och det gick hur bra som helst. Han hittade sina figgar utan problem  .


Trym, han ska ju ha figgarna så att han måste klättra eller traska på lite läbbigt underlag  . Han har ju kört ett tag nu så han börjar att inse att det blir kul när man väl har tagit sig förbi det lite läbbiga.


Prilla, såg jag inte så mkt av eftersom jag låg illa till i en papplåda på lagret, och blev hittad sist,men tydligen så har den förr så försiktiga verkligen fattat hur kul detta är och farit upp och ner över diverse saker för att hitta folk på tak och dylikt!


Änzo, såg jag däremot och vad han har vuxit den lille förstfödde  . Lotta ville ju ha "smittat" område eftersom han bara snusat efter var alla andra varit tidigare, men no more  . Han visste precis vad han skulle göra, var laddad för att göra det och som han jobbade!!!!! My god!  . Snacka om att ringa in med en högt jobbande näsa, och sen bjöd upp till kamp inte bara en gång utan flera, skitkul! Oj vad kul han tyckte att det var!!!


VeraPera, här var jag också figge men hon jobbar och hittar och bara älskar detta! Vi får ju då hålla oss på marken till henne   .


SkrULLAs tur och hon var också laddad, tog Lotta skitsnabbt uppe på pallarna och satte igång att skälla, som Ulla numer kan. Fast först hade hon markerat stället där Vicky precis stått. Det fick hon kolla och se att där fanns minsann ingen. Kamp och grejande med Lotta innan det var dags för nytt. Hon for runt och sen in på lagret, satte sig nästan direkt o skälla på trucken, men ingen där. Lilla damen kan inte bara börja gapa bara hon känner en doft inte  , utan måste lära sig att vara helt säker, så hon får allt kolla av lite mer noga, den goa vita. Det gjorde hon med sedan och hittade Madelene i papplådan strax bakom.

På´t igen och nu var hon koncentrerad i mitten av lagret, där fanns han inte men vinden den vinden, ställer allt till det. Hon jobbade och jobbade, satte sig o skällde lite, men inget hände så då jobbade hon igen, upp på andra våningen i mitten, hua och ner igen och till slut så hittade hon Göran  .


Madelene gömde sig för Hobbe två gånger och sen var det dags för lite    och  . Klockan hade hunnit bli mer än   så det var lagom att fara hem sen och gå sista rundan med flickorna och sen hoppa i loppelådan.

En härlig träningskväll med som vanligt duktiga hundar!


Idag/ kväll får vi se vad som händer i Svedala.

Hej hopp   .

Ovido - Quiz & Flashcards