Alla inlägg den 27 augusti 2010

Av Susanne Leijon - 27 augusti 2010 07:36

Tessan och Martin till skulle köra lite sök i Törringe och vill du hänga på? Klart jag vill!!! Även The Pack och Magnus hängde på så vi blev nån stycken.

Helt ny mark och även dold lega, jajamensan!!


Alla tog med hundarna och band upp de för det var en bit att gå till rutan, och detta gjorde nog Skrullan gott, för hon fick lixom sitta o ladda och bli taggad   .

Är så himla nöjd med henne för hon gick satan i gatan  .

Drog fram mig till stigen, ställde upp henne, taggad.. ville...men igår var det mojjan som bestämde när. Hon hade Magnus i näsan och drog direkt dit!

Nu hade Magnus kongen lite synlig, hade väl inte lyssnat riktigt  och med det så är ju Ulla på, vilket är ngt som vi måste jobba hårt med. Men hon lyder ett backa och sätter sig snällt och skäller, mammas prinsessa. Belöning!!

Ordning och reda till stigen. Ställer upp för skick på andra sidan. Lika taggad och vill, men mojjan bestämmer  . Full fart ut, snyggt framslag och kom som en avlöning när jag kallade, tjohoo bollbelöning och jättekul hos mojjan!!!!


Nästa, ställde upp, laddad skicka ut rakt och fint med ett snyggt framslag, hitta figge, hade varit lite nära men backat vid tillsägelse. Duktig tjej!


4:e var den dolda. Skickade ut henne, for ut och letade, sen hörde man bara kabang och då stampade hon till rejält på träskivan som låg över Mattias, och det var ingen djup grop, så det blev lite ömt på näsan  . Man hon backade undan och började skälla och jag ut för att kommendera henne att ligga medans jag plockade bort skivorna, for fram en gång men sen låg hon jättefint medans Mattias tråcklade sig upp och kunde belöna henne   .


Avslutade det hela med ett tomskick, där jag gick lite för långt fram, för det var ju en del som icka var avsökt,hmm Ulla full fart ut och naturligtvis så gick hon bakåt i rutan för där hade hon ju inte varit och utan att hitta någon kom hon in igen och fick sin boll. Lite förarfel där som trots allt slutade bra!!  .


Vilken härlig känsla mot förra veckan!!!!  Hon gick så jäkla bra, var så laddad och tyckte det var så himla kul.   .


För de andra som körde gick det oxå bra, så nöjda körde vi allt hemåt!


Ikväll kommer syrran med familj så då blir det en übersmarrig tacopaj som kommer att serveras. recept någon, hör av er!

Lördag lydnadsträning en stund på klubben, sen bara ta det lungt för att fira Rogers pappas 75-årsdag på söndag.


Ha en go helg alla!


Ovido - Quiz & Flashcards