Direktlänk till inlägg 20 augusti 2010

SISTA SEMESTERDAGEN

Av Susanne Leijon - 20 augusti 2010 08:47

Så krasst är det   .

Visst man är jätteglad att ha ett jobb, som man faktiskt trivs jättebra på oxå, men attans vad skönt det är att vara ledig   . Ingen större stress lixom.


Igår var det en lugn dag. Det neda aktiva var besöket på Kunskapsskolan i Trbg, där Rasmus ska börja. Ett helt nytt sätt att lära. Får jobba mkt självständigt och leta information mm. Men samtidigt ett bra sätt med tanke på hur samhället ser ut. Där måste man själv vara på och greja för man får bannemig inget serverat. Så vi får väl se hur det går och om det passar junior. Mkt trevlig lärare och skolan är fräsch och fin..alltid en bra start   .


Annars ett besök på banken för vår bank har öppnat kontor i Svedala så då får man passa på och flytta allt hit, eller det är ju inte tvunget, men man kan lika bra ha sin kontakt när man behöver besöka de.

2 prommisar, dock lite längre fick flickorna annars var det inte mycket som hände för den vita inte, så hon tar väl snart och    HRIS kan man tänka   .


Tänk vad man kan hitta på Blocket. Ett stort Teakbord med 6 stolar, som efter lite tvätt och inoljning blev som nya, och allt för en spottstyver. Våra gamla gröna plaststolar har ju packat ihopa en efter en och inte var det lönt att köpa nya plastisar inte när det blev betydligt billigare att handla mkt snyggare och mer tåliga saker på Blocket.   


Idag får det allt hända lite. Rasmus är på skolan för lite koll hur han ligger till i de olika ämnena, så han hamnar rätt från början. Lite kläder får inhandlas till honom, stackarn har det lite skralt i sin garderob. Långis och kanske lite träning för den vite då... annars en lugn kväll tror jag inför den aktiva helgen  .

Lördag först sökträning sen kräftskiva med lite grannar.

Söndag kanske lite lungt på fm, sen till Löberöd för att träffa Ullas dotera Toza och efter det mot Skanör på kalas, och sen är det plötsligt måndag och första jobbedan efter sem.


ha en go fredag och helg alla   


 
 
Mariana

Mariana

20 augusti 2010 09:30

Hända lite??!! Du tog fred-sönd i ett nafs och vips blev det måndag. Andas litta;))!
Blocket är jättebra, det man inte hittar där...;)
Ha en härliger fredag o dito helg!! // Kramis

http://gormasblogg.bloggplatsen.se

 
Susanne

Susanne

20 augusti 2010 09:44

Livet är för kort för att ligga på slappebänken, även om det är attans skönt ibland. Sen är det ju trist att måndagen kommer så fort, men vad göra?!?!?!
God helg åter!! kramis

http://www.svedalabrudarna.bloggplatsen.se

 
Nina

Nina

20 augusti 2010 09:46

Ja du ser ju hur det gick för oss 60- och 70-talister som fick lappar hem om allt ... Som vuxna är vår favoritfras "Det har inte jag fått nån information om!" :). Få inte inhämta! Jag tror det är bra sätt att lära sig på. Håller tumme för att Rasmus oxå trivs där! HRIS lär vara nerringda efter den här sommaren känns det som :). //Kramar

http://www.palmstrand.se

 
GBA

GBA

20 augusti 2010 10:40

Lite lustigt att säkerhetskoden var T I E K med tanke på ditt fynd på Blocket:) Ja ja en bokstav fel, men ändå..

Skönt med semester, men superskönt att ha ett jobb att åka till:)

http://www.gbahundkonsult.n.nu

 
Cina

Cina

20 augusti 2010 11:09

ringa HRIS???...glöm inte stänga datorn när du går hemifrån, finns säkert en grupp på Facebook ;))))) (jag tror jag har sett nåt dito)

Vi ses imorrn någonstans i någon skog :)

http://yallayalla.bloggplatsen.se

 
Susanne

Susanne

20 augusti 2010 12:05

NIna: Ja, det är lätt att skylla på barnen. Inte sett,hmmm. Men nya skolan känns rätt i tiden om inget annat.
Helt klart nerringda från missnöjda fyrbeningar!
kramis

GBA: Ibland får man passande koder,hehe.
Håller med dig till fullo ang. semester/ jobb.
Kramis

Cina: Datorn varit avstängd,haha.
ja någon skog blir det allt.

http://www.svedalabrudarna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Leijon - 26 februari 2014 07:35

                                      IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA, TOSSIGASTE SKRULLA-REDA 9 ÅR   .       ...

Av Susanne Leijon - 17 februari 2014 07:44

är väl rätt lagom att träna hund   .   Revingemark för gruppen och vi började dagen med plats med skott och budis. Platsen är inga som helst problem, hon ligger kanon hela tiden,   Budisen, där har hon vid ett tillfälle sprungit till skytte...

Av Susanne Leijon - 6 februari 2014 08:16

Shit vad det är kul att träna med Bizzie.   I tisdags körde jag ut för att rasta de bägge, men la även ett spår till B och under tiden så fick de bägge varsitt uppletande. Rutan blev på en kulle så det var ju lite kul att ´se hur de jobbade. ...

Av Susanne Leijon - 27 januari 2014 07:59

Och det handlar naturligtvis om hundträning  .   Lördagen först då var hela fm och halva efm upptagen med diverse måsten, men sen efm drog jag iväg till Sturup för att rasta de bägge, men vafanken...blev att jag först huttade ut varsitt litet spå...

Av Susanne Leijon - 15 januari 2014 11:39

Och det handlar om Bizzie och hennes korgarbete i skyddet  .   Bita, Släppa och Bevaka det har grundats rejält med damen och vi har fått klura lite på att få till rätt attityd redan från början men jag/vi, skyddsgänget   tror/ känner att NU ligge...

Ovido - Quiz & Flashcards