Direktlänk till inlägg 4 april 2013

HÄRLIG TRÄNING

Av Susanne Leijon - 4 april 2013 07:52

en helt vanlig onsdag, i solen, på klubben med gänget...ja inte helt fel  .


Var inne tidigare så jag hann greja lite med SkrUllan innan samling och igår var hon med på alla håll och kanter och ställandet i inkallningen det verkar ha fastnat för henne...för nu har hon gjort detta hur fint som helst en längre tid.

Annars så blandade vi lite med ff, fg, läggande, ställande och lite annat smått och gott och damen hon ler  heeela tiden.


Lite snabb samling innan det blev dags att ta med den gråe upp på hyllan för plats med skott och på vägen upp var hon i en helt annan del av av verkligheten än vad jag var.

Drog efter Ajaxx, snusade överallt och det var nog allt lite kaos i valnöten  . Uppe på hyllan så vindade och vindade hon efter ngn av hundarna och hon kändes inte med direkt...men jag la henne och hon låg så fint så fint medans skotten de avfyrades.

Känns ju skönt att trots okoncentration innan så när det väl gäller så är hon med  .


Körde igenom alla lägremomenten, avböjde att bli kommenderad, lite sidan om.

LF: visst är det lite pendling mellan varven men igår var det inte lika mkt trängning som det varit innan, så det var ju positivt. Ngt lite som fastnat efter påsken tydligen...

FG: Inget kast ut, jag kommenderade mkt lugnare och inte så klämkäckt...för det behövs ju inte...;), lite drag och första ställandet var lite snett men på andra hållet blev hela sträckan mkt bättre.

Läggande: De som tittade sa inget om att det var segt så jag förmodar att det var helt ok  .

Inkallning: Wrooom sa det och sen sladdades det in snyggt och rakt i ett snabbt sättande  .

Hoppet: Där låg både tungen och träapporten sidan om så det kunde ju bli lite intressant  , och japp precis som jag trodde så sprang hon dit på första,hahaha.

Nähä du lilla fröken kom tillbaka...det var hopp jag sa...jaha sa hon och hoppade...liite segt sättande på andra sidan men det var/är det enda.

Apportering: Jädra kul moment tycker fröken och här bad jag bara Anna kolla så att hon satt när apporten skickades...fick väl göra om någon  . Annars på den är det tugget när hon vänder upp.

Till sist krypet och det är det som skulle kunna falera. Fick till några krypsteg som var riktigt låga och fina men fick även påminna henne att kryper man så är man låg och fin...inga armbågar eller så uppe. Detta kör vi nu hemma fram till helgen så ska det säkert oxå funka  .


Avslutade med en budis till Anna och det var lite som RöeEva sa att det var risk för förkylning i det draget som blev  , när hon susade iväg.


Känns rätt tryggt och bra inför helgen!


Ikväll är det en helt vanlig torsdag i Svedala i Skåne i Sverige!


 


 
 
Ingen bild

mariana

4 april 2013 08:28

Tumme hålles för helgen :)<3 Vilken kväll ni fick igår, gött att luta sig tillbaka på! // Kramis

 
Ingen bild

Susanne

4 april 2013 08:51

Please do Mariana:)!
Träningen kändes bra och det är gott att ha med sig till skarpt läga...du vet hitta den rätta känslan=VI!// Kramkram

 
Ingen bild

Nettan/Emma

4 april 2013 09:05

Heja heja det kommer gå bra vi håller tummar och tassar här i småland för er=)
Roligt att hon samlar sig när det väl gäller då gör det ju inget om hon kollar på allt annat innan hihi vill nog bara känna din puls lite =)Kör så det ryker i helgen och skulle det skita sig så se till att ha roligt det är viktigast det andra kommer sen bamse kram från oss=)

Susanne Leijon

4 april 2013 11:39

Tittar man liite bakåt så just när hon varit lite "störig" innan det blir allvar så är det faktiskt de gångerna hon gått bäst i lydnaden sen...så håll Smålandstummar för en bra söndag!
Kul ska vi ha oavsett vad resultatet blir;))// Kramkram

 
Nina

Nina

4 april 2013 10:35

Ja det var värst vad hon var het på Ajje alltså :). Tokfia! Härligt att träningen kändes bra och jag tror nog att ni ska tråckla er över gränsen både med en lättad lalla och apporten och ett dk:at kryp! Heja! //kramkram

http://www.palmstrand.se

Susanne Leijon

4 april 2013 11:38

Allt lite förälskad där på vägen mot platsliggning:).
Alltid skönt med en känsla av lyckad träning inför stundande helg, och det känns som att det KAN gå hela vägen;)).
Annars hade jag inte anmält, så är det!// Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Leijon - 26 februari 2014 07:35

                                      IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA, TOSSIGASTE SKRULLA-REDA 9 ÅR   .       ...

Av Susanne Leijon - 17 februari 2014 07:44

är väl rätt lagom att träna hund   .   Revingemark för gruppen och vi började dagen med plats med skott och budis. Platsen är inga som helst problem, hon ligger kanon hela tiden,   Budisen, där har hon vid ett tillfälle sprungit till skytte...

Av Susanne Leijon - 6 februari 2014 08:16

Shit vad det är kul att träna med Bizzie.   I tisdags körde jag ut för att rasta de bägge, men la även ett spår till B och under tiden så fick de bägge varsitt uppletande. Rutan blev på en kulle så det var ju lite kul att ´se hur de jobbade. ...

Av Susanne Leijon - 27 januari 2014 07:59

Och det handlar naturligtvis om hundträning  .   Lördagen först då var hela fm och halva efm upptagen med diverse måsten, men sen efm drog jag iväg till Sturup för att rasta de bägge, men vafanken...blev att jag först huttade ut varsitt litet spå...

Av Susanne Leijon - 15 januari 2014 11:39

Och det handlar om Bizzie och hennes korgarbete i skyddet  .   Bita, Släppa och Bevaka det har grundats rejält med damen och vi har fått klura lite på att få till rätt attityd redan från början men jag/vi, skyddsgänget   tror/ känner att NU ligge...

Ovido - Quiz & Flashcards