Alla inlägg den 24 juli 2012

Av Susanne Leijon - 24 juli 2012 07:37

har börjat i kontorsstolen och minsann om jag inte tog en buss tidigare imorse, till mångas förvåning  , både på bussen och på jobb  .


Kan ta söndagen med om jag nu ändå ska blogga lite och då blev det minsann lite byggsök för flickorna där även Lotta och Änzo hängde på lite hastigt och lustigt.

När vi kom dit fick vi först gå på kattjakt för Roger och de andra har ju Findus, en huskatt, som rör sig lite var han vill och tydligen har han även en fjälla och har sett till att få lite avkommer och dessa flyttar runt lite både ute på brädgården och inne på lagret tydligen.

Hur som helst så gick vi en runda utan att hitta något fyrbent och vi beslutade oss för att köra mest i mitten om de nu låg i gräset vid staketet någonstans....


Ullan var först ut och ja hon kan gömmorna den vite  . Fixar och donar och hittar sina busar  .

Änzo likadant, han bara älskar detta och skyr inte många medel för att ta sig fram inte  .

Bizzie hon jobbar på jättefint hon med, svans och näsa är högt belägna på kroppen och på första där hade hon liiite bry med att komma ihåg att man skulle skälla när busen hittades, men efter en boll och till nästa figge så gick hon igång direkt med skallet  .


De fick två omgångar var ute innan det var dags att köra på lagret, där vi bl.a hade en gömma under plastdammen, där de verkligen får jobba lite och framförallt Bizzie som ska skalla trots att hon inte ser busen alls  , nyttigt nyttigt och hon grejade det allt  .


Hon tog sig även upp själv för spiraltrappan, men fattade inte riktigt att mana skulle putta upp dörren för att komma åt busen, så då fick jag hjälpa henne med det och där inne var det beckmörkt dessutom så det var ju liiite läskigt,hihi. Men hon jobbade på jättefint och började skälla när Lotta hittades!

Lite kampande även där i mörkret och det var inga som helst problem  .


Änzo han tar sig oxå numer själv upp och ner i nämnda trappa och hade även han lite bry att hitta mig i mörkret bakom dörren  , men han ger sig ju inte heller så.....


Ulla bryr sig överhuvudtaget inte om någonting vad det gäller trappor eller annat för ska hon fram så ska hon  .


Promenad hem och sen lite gott i magen och söndagen tog slut och sen tog gårdagen vid och då första arbetsdagen efter semestern.

Dagen gick fort, shit redan fika, lunch osv.....


Roger hade varit på långis med flickorna så efter liiite pyssel så la jag mig lite i solstolen i väntan på att middagen skulle serveras hon grannen  .

God mat, mycket mat..blev minsann en liten doggybag både för mig och Natta att ta med idag samt hallon och vinbär att lägga i frysen!

Tack för det Lotta och Thomas!!


Idag blir det varmt, så vid 3 tänkte denne flexa ut och förhoppningsvis kunna ta sig ett dopp i poolen, en runda och kankse lite lydnad ikväll sen.....

 

Ovido - Quiz & Flashcards