Alla inlägg den 14 april 2011

Av Susanne Leijon - 14 april 2011 07:51

är det idag  , och detta då med tanke på att man är ledig imorgon för att det ska tränas hund i dagarna 3 under översyn av GBA    .


Igår hade vi vår vanliga onsdagssammankomst och började med platsliggning, men skottpremiär. Det gick ju hur bra som helst!


Därefter så kommenderade Vicky runt mig i FF för att vi skulle försöka klura ut damens snea sitt  . Lika väl som hon kan hutta in lilla lallan jättefint så kan hon lika gärna sätta sig hur snett som helst nästan...

GB får fortsätta på den inslagna vägen  . Vi provade o testade med mitt sätt att vända upp, låta bli sneaxeln mm men fick väl inte riktigt till det, hmm


Kryp jajamensan!!

Skall jadå!

Hopp, inte glömma att hon är en höjdhopperska  .


FS med full grupp. Först Inkallning, och förutom de försmädliga extrastegen så blev det jättebra.

FS sen ja första rundan blev bäst, om äen en påminnelse om tempoväxling och sedan lite vingel. Andra blev bra tempoväxling men lite mer vingel,grr

Tredje där var första biten bra, tempoväxling mkt bra men sen ...

Damen lyftes väl bokstavligen tillbaka i ryggpälsen och ställdes upp för att GÅ RAKT efter gruppen  . jajamensan, lite efter gruppen så jubel från mojjan!!!!!


Körde igenom Yohnsson lite sen. INkallningen och vilket ställande han kan göra! han liksom hoppar jämnfota upp i luften på kommandot och sen när han landar så står han bara där...kul att se!

FS börjar oxå att likna ett moment, även om han var valdans leksugen igår.hahahahahah så söt med sina inviter...eller inte..som hundägare  .


Ikväll vilar vi lite inför den kommande helgdrabbningen  .


Ha det nu alla!  



Ovido - Quiz & Flashcards