Direktlänk till inlägg 29 oktober 2010

FREDAG

Av Susanne Leijon - 29 oktober 2010 07:45

minsann  . Man blir lite mörkrädd  när man tänker på hur snabbt dagarna, veckorna, månaderna bara springer iväg. Man ojjar sig på måndagen men sen vips så är det bannemig fredag, och vad hände däremellan då?

Hur som helst, fredag idag, och I like it!!

Igår var det torsdag men inte en halt vanlig svedalisk torsdag inte, för Roger, som numer jobbar lite sporadiskt i väntan på att det ska bli klart med nya köpare till företaget osv... han hade minsann städat  , ja tittar man noga, så var det ju ...men iallafall  . Han lagade mat, så jag bara shoppade lite,haha.


Efter maten bidde det en ganska lång runda, och det är så skönt att bara gå o fundera lite på ditt o datt.

Efter prommisen och Ulla hade nog hört innan när jag sagt att ja jag får nog träna med den vita lite, för inte skulle hon gå in när rundan var avklarad  . Hon é bara för go den!


Så ut på planen sidan om och lite lf, var lite på men efter en stund och efter att ha fått första bollbelöningen så taggade hon ner. Snygga raka sitt och bråttom in med lallan hade hon allt.

FG och hade hon inte vänt upp när hon stannar så var det väldigt nära fullpott i min lilla värld  . Närå, lungt o fint ut, gick bra, men som sagt vände upp.


Gå fick hon oxå göra, på cykelbanan  , och naturligtvis gick ju det bra då. Skoja bara, fick stanna henne ett par gånger faktiskt och räta upp, men nöjd överlag.

Kryp: Ja hög i starten på första, blött o räligt i gräset, men se det gör vi om och sen var hon som en limmad ål  .


Avslutade med ett läggande och inte fattar jag varför hon brukar få segt läggande på tävling, för det gör hon icke när vi tränar.


Det var den lilla hjärngympan det och i efm ska hon få lite sök till livs, eller snarare verkligen vilja springa ut och hitta buse och få skälla lite  .


Önskar alla en härlig helg!

haj  



 
 
Cina

Cina

29 oktober 2010 09:39

visst går tiden undan så det är svårt att hinna med ibland ;) Gott att denna helgen iaf blir lite längre på sätt o vis iom återgång till normaltid/vintertid :) Tjohoooo.

Inte fel att ha lite av hemmaman en torsdag som fixar o donar :) Lite god vardagslyx liksom. Ha en goder helg, tummarna de hålles ska du veta where ever I am :)

http://yallayalla.bloggplatsen.se

Susanne Leijon

29 oktober 2010 11:38

En timme extra ja det är ju inte helt fel, även om man inte kommer att märka av den .hmm
Vardagslys kan man väl behöva efter alla år....
Tummar lär behövas återigen!

 
Nina

Nina

29 oktober 2010 10:29

Vafalls!? Ska söklokalerna byta ägare, bara så där!? Här får man höra. Klart Skrullan var duktig, hoppas nu att träningen går bra idag :). //Kram kram

http://www.palmstrand.se

Susanne Leijon

29 oktober 2010 11:37

Ja, konkurs! Trist men sant, men men vi får hoppas att det kommer nya ägare OCH att man kan fortsätta träna sök!
Egentligen ska träningen skita sig idag för att på söndag....haha
Kramis

 
Sabina

Sabina

29 oktober 2010 16:07

Klart man inte bara kan gå på prommis utan måste träna också ;-)

Lycka till i helgen!

http://cityclickers.wordpress.com

 
Mariana

Mariana

29 oktober 2010 17:14

Hoppas det blir nya ägare! Spännande söndag, håller tumme för dig o den Vite;) Trevlig helg!
Kramis

http://gormasblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Leijon - 26 februari 2014 07:35

                                      IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA, TOSSIGASTE SKRULLA-REDA 9 ÅR   .       ...

Av Susanne Leijon - 17 februari 2014 07:44

är väl rätt lagom att träna hund   .   Revingemark för gruppen och vi började dagen med plats med skott och budis. Platsen är inga som helst problem, hon ligger kanon hela tiden,   Budisen, där har hon vid ett tillfälle sprungit till skytte...

Av Susanne Leijon - 6 februari 2014 08:16

Shit vad det är kul att träna med Bizzie.   I tisdags körde jag ut för att rasta de bägge, men la även ett spår till B och under tiden så fick de bägge varsitt uppletande. Rutan blev på en kulle så det var ju lite kul att ´se hur de jobbade. ...

Av Susanne Leijon - 27 januari 2014 07:59

Och det handlar naturligtvis om hundträning  .   Lördagen först då var hela fm och halva efm upptagen med diverse måsten, men sen efm drog jag iväg till Sturup för att rasta de bägge, men vafanken...blev att jag först huttade ut varsitt litet spå...

Av Susanne Leijon - 15 januari 2014 11:39

Och det handlar om Bizzie och hennes korgarbete i skyddet  .   Bita, Släppa och Bevaka det har grundats rejält med damen och vi har fått klura lite på att få till rätt attityd redan från början men jag/vi, skyddsgänget   tror/ känner att NU ligge...

Ovido - Quiz & Flashcards