Direktlänk till inlägg 18 oktober 2010

TJOHOO VILKEN HELG

Av Susanne Leijon - 18 oktober 2010 07:40

Den har minst sagt varit fullspikad  .


Fredagen en långis efter jobbet, suttit instängd hela dagen och då är det bara sååå skönt att bara traska.

Efter god mat, gott vin så fixade jag lite inför träningsgruppssammankomsten på lördagen, såsom lite dukning och det som kunde förberedas.

Somnade   i soffan naturligtvis och missade en del av idol, men vakande lagom för att få reda på vem som åkte ut. Amen, fredagar är hopplösa.


LÖRDAGEN:

 

Då var det ju dags för sönerna att få en känd mental status  , på pappret för i verkligheten vet vi ju.

De var naturligtvis väldigt lika, inte så konstigt för de kommer ju från samma ställe  . Men det är fina och vettiga gossar hon fått den vita.

Lotta kommer väl att berätta mer i sin blogg och förhoppningsvis Maria oxå. Allt filmades så det ska bli kul att se det sen när Jalle fixat att få ner det på skiva  .

Frasse han grejade oxå sin mentala status, inte klokt, att som polishund vara tvungen....

På morgonen när jag skulle kolla av nån skiva till kameran så hittade jag ju skivan när valparna var små...gissa om jag fastnade o titta där då  .


Irene var oxå o kollade så man fick gosat lite med A, Löberödsgodingen! Lilla Diva var oxå med och var lika härlig hon. Cool tjej!


Hem, en långis i det minst sagt underbara vädret, innan det var dags att se till och förbereda än mer med mat o annat. Lite bortfall av folk, men det gjorde faktiskt att vi fick plats, och slapp ha två bord i olika rum, eller ja....

BRA fart i grillen gjorde väl köttet lite mörkare  , men ingen större fara inte. Gott och trevligt, ljudnivån låg på bra nivå och alla verkade ha trevligt!

Lottas lilla blå kom fram och det skrattades gott när våra egenuppsatta mål som vi gjorde 2009, men många hade faktiskt lyckats uppfylla...så naturligtvis sattes nya mål upp och det blir ju spännande att följa.

Nattinatti för att få lite sovmorgon till träningen i skogen.

När Lotta kom till byn så var där redan ett gäng från en annan klubb som var väldans påstridiga och förklarade på ett väldigt arrogant   sätt att nu skulle de trampa en 300 meters sökruta. Men hallååå, det är vi som har denna marken och efter en stund så packade de in sig och drog iväg väldans sura. Vilka idioter, men ordf. i klubben har fått reda på deras agerande. Tänk vad man kan vinna på att vara trevlig, för då hade de fått en ruta att köra i av oss, men icke med den attityden. Denna klubb har inte ens någon mark överhuvudtaget här så..... Man blir häpen!


Jaj vi vallade ruta och delar at Birgittas grupp var med och körde.

Jag hade ju en ny  plan för Ullan eftersom det emellanåt, eller ganska ofta blir stopp. Men det funkade inte riktigt fullt ut och framförallt inte de första skicken, möjligen när hon har ett par skick i kroppen och är laddad.

Utan det vi gjorde var att när vi stod på stigen så ett litet ljud, jag gillar egentligen inte det, men nu är det viktigaste att hon VILL springa ut, så när hon fick springa och hade kommit kanske 10 meter ut så berömde och plussade jag henne. Blev lite för tydligt på första så då stannade hon för att fråga vad jag ville, asså... tystare beröm framöver och hon gick satan i gatan nog en 8-10 skick, sen var hon aningen trött   .

Lite grillning sen fick hon köra lite anskällningar, och det vi ska göra är att när hon kommer in så säger figgen sitt till henne och då börjar hon skälla och är ej på figgen heller.


KOmmer förhoppningsvis att bli lite sökträning i veckorna nu oxå för att se så detta håller.

Väl hemma hade jag en mkt slagen vit hjälte, för hon sov sig igenom hela kvällen, och det är ovanligt!


Jaha enligt info så om inget akut hänt så ligger Catta just nu och ser till att en ny liten varelse ska se dagen ljus! Stort Lycka till!!!!


Härlig vecka väntar eller....

  

 
 
Nina

Nina

18 oktober 2010 09:17

Tack - återigen - för en mysig kväll :)! Som sagt, man behöver ju inte vänta NÄSTAN 2 år till nästa gång *haha*. Härligt att ha en plan, man måste ändra och fixa efter behov och vi håller tummen för att det funkar. Ha gosig måndag och gratulera Ulla till finfina söner och en finfin dotter

http://www.palmstrand.se

Susanne Leijon

18 oktober 2010 13:12

Tack själv ja!
Kan ju anamma Jonas förslag, en gång i halvåret. En sammankomst tycker jag att vi kan ta nån grupp till och ha helstekt gris med alla mumsiga tillbehör. Säger bara till mion granne så fixar hen detta.
Ullas pupps är..ja..helt ljuvliga!
Kramis

 
Cina

Cina

18 oktober 2010 12:25

ett stort TACK igen oxå från moi :) Lördagens sammankomst var jättemysig o god mat därtill - bra fixat, all heder till dig.

Gott med sovmorgon igår o så ett underbart strålande väder på det. En bra helg kan knappt bli bättre ;)

http://yallayalla.bloggplatsen.se

Susanne Leijon

18 oktober 2010 13:09

Tack själv.
Sovmorgon är aldrig fel, de kommer bara lite väl sällan,hmm
Kanonhelg helt klart på alla håll o kanter.

 
Ingen bild

Hobbelotta

18 oktober 2010 12:44

En underbar lördag på många sett. Ska bli jätte roligt att se MH:na. Och inte nog med att du filmade du fotade också. Kvällen sen med mumsig mat och härligt sällskap. En toppen lördag.
Såg ju inte Ullas skick men det lät jätte bra när jag väl kom till rutan med den lille!!
Kramizar

Susanne Leijon

18 oktober 2010 13:08

Lördagen var helt kanon!!! På alla sätt och vis och vilka killar!!Duktiga som få,haha.
Det var iallafall full fart ut... Änzos såg jag inte men hörde att de gått jättebra. Kuligt!
kramis

 
mariana

mariana

18 oktober 2010 16:18

Gratulerar till Ulla-barnens fina MH;)!

http://gormasblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Leijon - 26 februari 2014 07:35

                                      IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA, TOSSIGASTE SKRULLA-REDA 9 ÅR   .       ...

Av Susanne Leijon - 17 februari 2014 07:44

är väl rätt lagom att träna hund   .   Revingemark för gruppen och vi började dagen med plats med skott och budis. Platsen är inga som helst problem, hon ligger kanon hela tiden,   Budisen, där har hon vid ett tillfälle sprungit till skytte...

Av Susanne Leijon - 6 februari 2014 08:16

Shit vad det är kul att träna med Bizzie.   I tisdags körde jag ut för att rasta de bägge, men la även ett spår till B och under tiden så fick de bägge varsitt uppletande. Rutan blev på en kulle så det var ju lite kul att ´se hur de jobbade. ...

Av Susanne Leijon - 27 januari 2014 07:59

Och det handlar naturligtvis om hundträning  .   Lördagen först då var hela fm och halva efm upptagen med diverse måsten, men sen efm drog jag iväg till Sturup för att rasta de bägge, men vafanken...blev att jag först huttade ut varsitt litet spå...

Av Susanne Leijon - 15 januari 2014 11:39

Och det handlar om Bizzie och hennes korgarbete i skyddet  .   Bita, Släppa och Bevaka det har grundats rejält med damen och vi har fått klura lite på att få till rätt attityd redan från början men jag/vi, skyddsgänget   tror/ känner att NU ligge...

Ovido - Quiz & Flashcards