Alla inlägg den 20 juni 2013

Av Susanne Leijon - 20 juni 2013 07:49

I tisdags fick det bli lite skyddseri   . Mkt på jobb så kom inte ifrån förrän halv 5 så det vara att byta om och dra iväg direkt när jag kom hem.

På planen var det ett stort "lekfält" för hundarna och allf fick ju testas. Sen fick de bägge ligga plats i skuggan ihop med Balder och Hugo medans det grejades och donades. Såå nyttigt.


Ulla fick köra lite agility/ alla andra "hinder" som var uppbyggda och sånt är helkul, enligt henne  . B hade liiite svårt med att ligga kvar när Ulla fick göra en massa kuligt, så det blev ett par omläggningar för hennes del.


Samma sak för whitey när Bizzie fick dona lite...dårar!


Ulla fick in i bilen och sen var det platsliggning m skott och B hon låg så fint så fint   .


Bizzies skyddsande blev att få in lite hoppteknik för att få ärmen/kudden så hon fick hoppa över en uppspänd presenning och det köpte hon. Nån saktade hon in lite precis innan hoppet men annars så var de andra kanoners!


Den ena så fick hon lära sig att om man inte stänger käften runt ärmen så blir man utan ärm och hamnar platt på marken och så ville hon inte ha det   , så nästa där flög hon omkring med en ärm i munnen  .


Ett par flykter och igår laddade hon och höll fast ordentligt i ärmen   .


Avslutade med lite transportstarter och jag var nöjd!


Nöjd åkte man hem efter ännu en kulig träning   .


Igår var det Malmö som det blev träning på i vanlig ordning på en onsdag. Skitväder    var utlovat och från ett soligt Svedala körde jag mot just det skitvädret i Malmö. Men väl framme på klubben så hade det i strot sett dragit över så de bägge kunde få busa lite med Änzo.


Ulla först ut och hon fick X antal sökmarkeringar där hon nog fick skalla 30-40 skall i varje, och shit vad duktig hon var  - Såå fina markeringar, ja en fick Lotta ett liitet tjuvnyp..började bli trött i kolan där...


De träningssugna anlände och inann träning lite fika och Wikingmys  .


jag donade lite med lf/ff, tungen, fg och kryp igår med B.


LF/FF blev lite livat igår och då blir man inte sååå rak i kroppen   . Men men en glad hund....

Tungen, som hon har släppt på vägen in, tuggat och donat med den satt klockrent igår   . Fan vad fint hon gjorde den!!!

Galopp ut, snabbt gripande, galopp in och kastade in rumpan rakt och fint och satte sig snabbt och väntade snällt till jag tog den och sen satt hon blickstilla i väntan på dutten  . Tungen har hög koff så gött, gött!


FG var det liite för mkt drag i igår men tror det beror på att ena sträckan var vi på väg mot tungen..som är grymt rolig... och sen var hon lite för mkt på rent allmänt.


Krypet, där går det ännu inte mer att ta mer än ett max två steg i taget för då lättas det lite fram, så back to basic  , och framförallt...vara konsekvent   , till mig!


En mysig träning blev det allt och idag hoppas jag kunna flexa ut tidigt, ta en runda på gymmet och en långis innan syrran och co kommer ikväll för att stanna och fira midsommar.


Nu vill vi ha fint väder och alla önskas en härlig midsommar  .

Ovido - Quiz & Flashcards