Alla inlägg den 3 juni 2013

Av Susanne Leijon - 3 juni 2013 08:03

Vi har ju möjligheten att få ha lite ny mark hos Marianas moster och där är ju nur mkt mark som helst samt en lite mindre skog.


Inget direkt rapportande skulle det vara igår så då kunde V, L och jag köra sök. Nu var skogen väldigt tät på vissa ställen och ja hunden hade nog tagit sig fram men det var i stort omöjligt för oss  , så då fick vi dona lite så det blev till att skicka på sammma sida ett par skick innan vi fick byta sida och det kunde ju vara lite spännande med  .


Bizzie var först ut och jag både glömde kortkoppel, till påviset och att hänga på sökrullen  . Vicky hade kortkoppel att låna ut och ja hon fick köra utan att rullen den hängde och dinglade...skulle ändå bara hämta sina lösrullar så...


Inte en endaste gång hon tänkte ta till ngt skall, utan hon hämtade sin rulle så fint så och kom in till mig  . Ett av skicken där hade hon en liten tanke/pippaus men kom på att just ja, rullen  .

Hennes sökarbete är så fint så fint!! rakt och fint och skulle hon gå snett, ett av skicken igår, så är det bara att kalla in, skicka om och då rakt och fint på djupet.  Ger inte upp heller, utan har hon vind på figgen så jobbar hon ut och fram...även om det igår innebar ett skutt in i fårahagen..tur inte fåren var där  .

Nöjd, nöjd och åter nöjd!!!!!


Ulla hon skötte sig hos figgarna minsann och fick skalla länge för jag gick sakta utåt. Och vilket skall hon har, såå jämt och fint  . Även hon jobbar jättefint och här blev det inget hopp in i hagen men väl boing in i staketet  .

Skrulla-Rulla!!


Änzo och Yohnsson, även de skötte sig hur fint som helst!


Fika och sen budisar och Bizzie hon sprang för glatta livet till Sabina. Hon tycker det är så fräckt hos mottagaren så om jag ska vara lika poppis så måste bollen fram annars så vänder hon en meter framför mig och sätter sig där i full iver att få springa tillbaka.


En tur i Norrskog med flickorna så de fick gjort vad de skulle innan man tog sig till gymmet   för lite träning...minsann lite träningsvärk idag   .


Ikväll kommer det lite finfrämmande och sen ska det studentas i dagarna två  .


Ovido - Quiz & Flashcards