Alla inlägg den 18 mars 2013

Av Susanne Leijon - 18 mars 2013 09:32

Då fick det bli att stanna hemma från jobb idag då  , ingen röst, hostattacker och huvudvärk och lite snorande så...

Gårdagen, ja har väl aldrig nötit så mkt på soffan och tittat så mkt på tv som igår. flertalet oplanerade sovstunder, hur kul är det när man hittat ngt på tv som var rätt intressant för att vakna senare och då är det nytt program....

På efm, för att få lite luft i det sköna vädret, så tog jag flickorna på varsin liten runda och det var ungefär vad man orkade med  . Hatar att inte va okej!


Lördagen däremot var ju mkt trevligare för den började med skogsträning.

Lotta och jag bytade spår och hon var snäll och traskade ett till Ulla med  .

Ulla fick ta sitt först och hon valde rätt håll i upptaget efter att varit lite för långt ut för att kolla av lite först  . Sen ångade hon på i spåret, missade ngn pinne men skötte spårandet lika fint som vanligt.


Änzo sedan och han körde ner näsan i mitt fotspår sen så höll han sig där förutom en liiten utflykt, men inte värre än att han hittade tillbaka  .

Bizzie´s tur och där hängde jag längst ut i linan, och trots tappra förök att hålla emot, man har ju lite kilo att hålla emot med, så var det TEMPO i spåret. Vinklar och pinnar hittade hon allihopa och på ett ställe där det blev en oplanerad  blindtarm var det riktigt kul att se hur hon jobbade för att komma rätt igen.

Hon valde först att gå över vinkeln, så hon missade rätt håll, valde tarmen och som hon jobbade! Hon blev riktigt paff   när hon insåg att spåret var borta, jobbade och jobbade, hittade rätt, gick sakta framåt precis i kärnan för att verkligen försäkra sig att hon var rätt, men trots att hon var det var hon ändå tvungen att kolla en gång till...sen så kom hon rätt och fortsatte i sitt TEMPO att spåra till slutet  .


Upplet på det och även här fick Ullan köra först och hon grejade det som vanligt hon och alla förmål förutom ett höll hon hela vägen för att lämna i min hand,hehe.


Bizzie hon hade, dagen till ära  , näsan påkopplad redan på första skicket. Inte ovanligt att första blir en springerunda, men inte i lördags inte så hon jobbade riktigt fint!

Ringade in föremålet och fort in med det till mig. Inget tugg utan bra avlämnat.


Riktigt nöjd med flickorna och som avslutning fick de en runda ihop med Änzo!


På kvällen hade vi kompisar på mat och det var rätt skönt att komma hem tills tädat hem och Natta stod och kockade smarrig gryta och efterrätten den stod på kylning!

Alltså kunde man ha ett regelrätt soffslapp en stund och då började det kännas både i hals och huvud  , och med facit i hand så var det inte bara då......


Jaja det blir en lugn dag idag, får väl kör aut nånstans så flickorna får rasta av sig för gå nåt längre det orkar inte kroppen inte. Roger är på kurs och kommer inte förrän onsdag och barnen går ju inte längre turer heller..


Go blåsmåndag och det blir väl bara till att invänta snökaoset  . Får väl be Natta att se till att det finns vad vi behöver i kylen så man slipper ta sig några längre sträckor....

   

Ovido - Quiz & Flashcards