Alla inlägg den 15 juni 2011

Av Susanne Leijon - 15 juni 2011 08:27

sen sist.....


Egentligen massor men....  .

7 dagar om man räknar idag kvar till en efterlängtad 4 veckors ledighet, ska bli sååå jäkla gött!

De båda R:na i familjen åker till Barcelona efter midsommar en vecka för det yngre R:et ska spela cup där nere, häftig upplevelse, helt klart!


En annan nöjer sig med hundläger veckan efter.och det ska bara bli sååå himla kul!!  Träffa alla gamla och nya demoner och bara träna hund i en hel vecka! I like a lot!


Vårt poolbygge börjar ta sig, nu låter detta mer än vad det egentligen är..ja inte grävandet då och för att inte glömma bortforslingen av all jäkla jord  , men när allt är klart så blir det nog bra, framförallt skönt att bara kunna svalka sig när andan faller på och inte behöva fara upp till badet o dyl.


Helgen som gick så var det spårträning i Vomb och jag är så nöjd med damens spårande  .

Ett klockrent upptag och sen var hon nog mer eller mindre i kärnan hela spåret. Vid ett ställe var där nog lite väl mkt viltdoft eller nåt annat för det var liiite obehagligt..men Ullan ger ju sig inte i första taget så hon tog sig igenom och iväg.

Strax inann slutet så såg jag på henne att hon hade en apport i näsan, men istället för att gena över en trädstam för att komma åt den så var hon noga med att följa spåret in i tallskogen för att endast runda samma stam för att komma åt pinnen  .


Söndagen, ja då grävdes  det i stort sett hela dagen och framåt kvällningen så blev jag sugen på lite hundträning igen så Lotta o jag träffades på klubben för lite lydnad.

Änzo är verkligen på G, och det ska bli jättekul att se framöver på tävling osh så!


Ullan var i gasen hon, oj vad hon älskar att träna!!

Körde lite allt möjligt med henne, var ju ett tag sen vi körde lydnad men hon donade med alla momenten till mojjans belåtenhet förutom då ink där hon snodde bollen bakom på första  , men sen så  .


Grillparty med jobb har vi haft och då smaskades det på helstekt gris, fy attan vad det är mumsigt.

Fotbollsgolf har vi oxå gjort, och det var hur kul som helst!


Ja detta är väl ungefär vad som har hänt sen sist  . Har säkert glömt en hel del men man kan ju inte gå hur långt tillbaka som helst  .


Ha det nu alla så länge...


Ovido - Quiz & Flashcards