Direktlänk till inlägg 18 december 2011

JOBBA, JOBBA, JOOOBBBAAAA

Av Susanne Leijon - 18 december 2011 06:50

handlar det mest om denna helgen  . Men snart mkt snart hoppas jag ju att det är ett minne blott......att jobba helger då.

15:e januari ska ju kommenderingen vara slut men jag ropar icke hej förrän man är tillbaka i sin gamla kontorsstol, för de kan ju komma veckan innan och säga att man är fortsatt kommenderad.  


Fredagen var man ledig och då fick det ju bli ett besök i Norrskog  .

Traskade ut ett spår på en par hundra meter tror jag till Bizzie där det började i lövskog, gick ut längs stora vägen, där det även hade promenerat en hund och in i tallskog för att sedan gå över den leriga stigen för att fortsätta i lövskog igen. 5+ slut fick hon och naturligtvis ett par vinklar  .


Under tiden så traskade vi väl en runda på 45 minuter och den gråe o den vite de kan verkligen röja...eller egentligen är det så att Ulla, idolen, har ett intensivt plåster påklistrat o snabb är den gråe med så....men de har så himla kul och Ulla är jäkligt bra med liten för den lille får sig en åthutning när Ulla blir lack. Och tar det till sig gör hon den lilla, så Ulla är inte   .


Lagom att ta spåret efter rundan då, och Bizzie hon tuffar på och markombytena bryr hon sig inte om  , men de tre första pinnarna är inte heller så kul så där fick man jobba lite. Hon ångar på som vanligt fram till stigen för där blev hon lite konfunderad  ....var tog spåret vägen????

Men till slut så ahaaa var det där sa hon och tuffade på och stannade vid nästa pinne  , lilla   . Sen var det dansebana bland löven och hon stannade vid de två andra apporterna med, så det kändes gött!


Ullan fick inget spår för det hanns inte med innan det var dags att hem o ta en dusch innan vi skulle till Ikea o handla lite samt käka deras julbord, som var helt ok!

Resten av fredagskvällen tillbringades hos grannen för lilte vin o gott innan det var dags o nanna kudden. Skulle ju börja 06.30 igår så.....


Ja, jobba dådå men som tur var det uppehåll när jag kom hem så man kunde traska en långis längs ån innan det blev becksvart! Flickorna fullt nöjda!


Jobb, lika tidigt även idag och sen hem o vända innan det blir gruppglögg hemma hos Nina o Jonas  , åsså var den helgen slut!


Men måndagen är ledig och då ska det först o främt tränas hund och sen får det bli en del sista måsten inför julen...japp så får det bli!

 

 
 
Nina

Nina

18 december 2011 08:07

Du kan tro att jag ska hålla alla tummar som finns för att du landar i ordinarie stol den 15:e! Segt att jobba bort en hel helg :(. Men liiite kul har det ju blitt! Ses i eftermiddag/kväll. //Kramkram

http://www.palmstrand.se

 
Petra

Petra

19 december 2011 08:28

Ibland gäller det att passa på mellan varven :) // Kramar

http://www.petraoschafern.bloggplatsen.se

 
Nettan/Emma

Nettan/Emma

20 december 2011 15:45

Vi på RixDivans kennel vill önska er en riktigt
God Jul och Gott Nytt Hund År=)
Glöm inte pussa lilla tösen från oss kram

http://RixDivans kennel/se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Leijon - 26 februari 2014 07:35

                                      IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA, TOSSIGASTE SKRULLA-REDA 9 ÅR   .       ...

Av Susanne Leijon - 17 februari 2014 07:44

är väl rätt lagom att träna hund   .   Revingemark för gruppen och vi började dagen med plats med skott och budis. Platsen är inga som helst problem, hon ligger kanon hela tiden,   Budisen, där har hon vid ett tillfälle sprungit till skytte...

Av Susanne Leijon - 6 februari 2014 08:16

Shit vad det är kul att träna med Bizzie.   I tisdags körde jag ut för att rasta de bägge, men la även ett spår till B och under tiden så fick de bägge varsitt uppletande. Rutan blev på en kulle så det var ju lite kul att ´se hur de jobbade. ...

Av Susanne Leijon - 27 januari 2014 07:59

Och det handlar naturligtvis om hundträning  .   Lördagen först då var hela fm och halva efm upptagen med diverse måsten, men sen efm drog jag iväg till Sturup för att rasta de bägge, men vafanken...blev att jag först huttade ut varsitt litet spå...

Av Susanne Leijon - 15 januari 2014 11:39

Och det handlar om Bizzie och hennes korgarbete i skyddet  .   Bita, Släppa och Bevaka det har grundats rejält med damen och vi har fått klura lite på att få till rätt attityd redan från början men jag/vi, skyddsgänget   tror/ känner att NU ligge...

Ovido - Quiz & Flashcards