Direktlänk till inlägg 27 november 2011

VILKEN HELG DET BLEV!!!

Av Susanne Leijon - 27 november 2011 19:22

LÖRDAG:

Cina o jag träffades på Sturup för spår o upplet.

Jag traskade 3 upptag till Yalla med två med spårhäng, och sedan ett till Bizzie, medans Cina då traskade ett till SkrULLA.

Medans de gottade sig i blåsten så vallades uppletanderutan och Cina var först ut.

Ett bra upplet där nu avsluten är stabila. Yalla har ju alltid letat kanon, men avlämnandena.....hihi. Men nu så....  .


Ulla, ja det är min specialbrud det, för 4 skick och lika många föremål   , bra fart både ut och in och jag kanske skulle vara liite snabbare att ta emot grejorna  .


Till lilla, som börjar bli stor,Bizzie la vi ut 4 grejor en liten bit ut, så hon fick vinda. Gick hyfsat, men hon ha rlite för mkt spår tycker jag. Sista föremålet släppte jag henne bara och jodå, det hittade hon och kom till mojjan med  .


Spårdags och lilla bruttan först ut och hon fick jobba i blåsten, men som vanligt, så vill hon vara i kärnan. Två vinklar hade hon fått i ett inte alltför långt spår, och till sluten kom hon allt!!! Duktiga lilla spårtjejen  .


Yallas upptag där blev helt klart det tredje bäst, och Cinas min, där jag lagt apporten i vinkeln, var obetalbar  . Hon var ju helt övertygad om att spåret gick rakt fram och när Yalla ville gå till vänster så riktigt såg man hur Cina laddade.... men hon såg ju ATT Yalla spårade så det var ju bara till att hänga på  .


Ulla, upptaget...lite virr men till slut åt rätt håll. Hon fick minsann jobba lite i vinden bland kullarna, höga gräset och däremellan klippta gräset, men alla pinnar med in förutom en men den hade en fågel tagit  .


Nöjd med dagen så kändes det jäkligt skönt att kunna softa till det i soffan med lite vin medans Nathalie hon lagade mat  .


SÖNDAG:


Dagen D för Lotta, hihi, för det var dags för att i all hemlighet tävla i Varberg. Tydligen årets sista tävling och efter lite fundering, med tanke på utlovat väder   ,så beslöt hon sig för att köra, och vilken tur då nu med facit i hand.

Så upp halv 6 och fixa lite innan avfärd. Bizzie fick hänga på för ingen annan var sugen på att roa henne så tidigt på morgonen  .

Väl framme så var det många starter och Lottas gruppp började med plats och budis. Fullt på plats men 0 på budis.

Sen bar det iväg till spåret, och väntan, väntan. Blåste som attan och regnet anlände  . Hmm men spåret traskades ut, pinnarna luktade mumma, för en hund iallafall, och fötterna släpades runt i spåret,hihi.

Väntan blev lång och spåret låg nog nästan 1½ timme. Men sååå fint han tog upptaget och ville verkligen försäkra sig om att han var rätt  . Första pinne o vinkel hade gått jättebra! Lite tapp på andra vinkeln, men jobbade lika bra som sin mor,hehe och tillbaka i spåret kom han, vinklade och sen i medvind så blev det dansebana och där låg slutet! 8 och hon var nästan Änzam om det "höga" betyget idag!!!


Bizzie fick därefter ärva hans spår och hej å hå vad det går  . Markerade tom där Ä:s apporeter legat, bra vinkalr o allt, ja vilken liten spårprinsessa hon är!!!!


Mot klubben och där fick lillan komma ut, mkt nöjd med det och det är så kul att så många är intresserade av varifrån hon kommer för de tycker hon är så fin  .

Lite kul med att en av tävlingsledarna busade, genom att nästan leka lite "trumgubbe"med henne och först var hon framme, sen lite avvaktande och när han då tog fram sin vante och körde lite i grusen så kabang var hon framme, och hur lyllig som helst! En kamptrasa!!!


Änzo o Lottas lydnad då, jo sååå lungt, balanserat och fint. Lotta hon var precis där och då och det tackade Ä för och gjorde inte henne besviken  !!!

 


  UPPFLYTTNING OCH EN TREDJEPLATS!!!   Så gott att gå till vintervila med detta!! Det här kommer att bli kanoners framöver!!


Två timmar hem, men det gick snabbt, och hemma väntade en smarrig sallad och ett nybakat bröd, signerat Nathalie!!!

Tror hon ska förena Frisöryrket med att laga ma to baka!!! Går det?!?!?!?


Ny vecka imorgon och den får vi väl ta tag i...men först skön slapp söndagkväll...och äntligen har U o B lagt sig, för shit vad de var glada att se varandra igen då...hujedamig vilket ös här har varit  

 
 
Nina

Nina

28 november 2011 07:34

Det är lite tapperhetsmedalj över spårträningen i lördags tycker jag :). Heja er att ni alls åkte ut - att hundarna var duktiga är man ju så där förvånad över *hehe*. GÖTT med barnbarnets uppflyttning igår! Frågan är om vi inte ska införa förbud mot hemlighetsmakeri - jag blir rent matt varje gång! //Kramar

http://www.palmstrand.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Leijon - 26 februari 2014 07:35

                                      IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA, TOSSIGASTE SKRULLA-REDA 9 ÅR   .       ...

Av Susanne Leijon - 17 februari 2014 07:44

är väl rätt lagom att träna hund   .   Revingemark för gruppen och vi började dagen med plats med skott och budis. Platsen är inga som helst problem, hon ligger kanon hela tiden,   Budisen, där har hon vid ett tillfälle sprungit till skytte...

Av Susanne Leijon - 6 februari 2014 08:16

Shit vad det är kul att träna med Bizzie.   I tisdags körde jag ut för att rasta de bägge, men la även ett spår till B och under tiden så fick de bägge varsitt uppletande. Rutan blev på en kulle så det var ju lite kul att ´se hur de jobbade. ...

Av Susanne Leijon - 27 januari 2014 07:59

Och det handlar naturligtvis om hundträning  .   Lördagen först då var hela fm och halva efm upptagen med diverse måsten, men sen efm drog jag iväg till Sturup för att rasta de bägge, men vafanken...blev att jag först huttade ut varsitt litet spå...

Av Susanne Leijon - 15 januari 2014 11:39

Och det handlar om Bizzie och hennes korgarbete i skyddet  .   Bita, Släppa och Bevaka det har grundats rejält med damen och vi har fått klura lite på att få till rätt attityd redan från början men jag/vi, skyddsgänget   tror/ känner att NU ligge...

Ovido - Quiz & Flashcards