Direktlänk till inlägg 18 november 2011

FREDAG!!

Av Susanne Leijon - 18 november 2011 06:46

Och det är ju ljuvligt, trots att det är jobb i helgen men men då är men ledig nån annan dag och kan träna sina underbara fyrbeningar  .

Ikväll kommer mamma hem, var ett tag sen man träffade henne så det ska ju bli trevligt. Lite god mat o gott vin så ska väl fredagskvällen räddas  .


I onsdags så var det ju klubben på kvällen och då skulle vi fira Katti o Elvis LP 1, överraska Röeva med hennes present och ha massakerlydnad  .

Massakerlydnaden gick hur bra som helst, och Ulla som egentligen inte tycker att det är så himla kul med en massa hundar framför o bakom verkade faktiskt numer tycka det är helt ok...Duktiga var vi alla allt.


Röeeva blev verkligen överraskad både av oss och av sin torsdagsgrupp och numer har hon både ett vandringspris, kan ju hoppas att man kanske får ta del av det en dag  , och sedan så ska hon få träffa vargarna i Kolmården.


Kattis tårta var verlkligen übersmarrig!!! Och under tiden vi smaskade så fick Bizzie, Diza och Xtorm busa inne i klubbstugan. Tjohooo sa de o röjde järnet! Man kan bara sitta o njuta när de leker  .


Igår så träffades jag, Sabina, Magnus o Petra, dock utan hund för lite träning på klubben.

Sabina ville ha platsliggning så "säkra" Ulla  fick agera stabilitet i gruppen  .

Sabina hann inte mer än börja gå iväg sen var Khan uppe och Cobra var ju inte sen att hänga på. Ulla hon låg mest och undrade vad det var som hände.

När vi väl hade fångat in tonårsslyngeln, så pyrde det rätt bra kan jag säga, och hennes plan var allt att hutta in fanskapet i bilen, men vad lärde han sig av det ??, inte att ligga plats iallafall, så vi kör igen o ankrar skrället i stolpen  o fan ta dig om du rör dig!


Han låg så fint o efter en liten stund så reste han sig men då var hon snabb, hans matte, och talade om för honom att......make my day! Låg han ...jadå dessutom avslappnat.

Cobra hon var jätteduktig här emd för säkra Ulla tyckte att vafanken, måste jag ligga här med dessa två slynglar, nä du nu kommer jag... men de andra låg kvar så inget ont.....


Jag blev sedan genomkörd i ff, fs, ink med stå o ligg, elitkryp o elitskall. Mattes hjärta hela dagen  !

Sååå nöjd med krypet o framförallt vinklarna! Skallet, blir aldrig en 10:a, men nu har vi åtmindstonde betyg!  . Ställandet var riktigt bra!!!! FS var helt ok!


De andra åkte hem och jag tog ut lilla Bizzan som fick öva, sitt kvar, ligg kvar. Kan ju vara bra för framtida övingar  .

Man märker att liten börjar bli större för hon lyssanr allt lite mer och man kan hålla på liiite längre.


Efter träning så drog Natta o jag till Lund för att se om hon kunde bränna lite födelsepengar hos Röeeva.

ett jättefint halsband hittade hon allt som hon kan ha till sin student klänning.


Ha en go helg alla !!!

 
 
Nina

Nina

18 november 2011 08:11

Jag minns fortfarande när Ulla promenixade iväg från platsen på er första tävling :) och nu är hon stabil. Det finns hopp! Gött med lyckad träning hur som helst och att Skrullet var duktig. Det här med "kvar" känns motiverat *hehe*. //Kramkram

http://www.palmstrand.se

Susanne Leijon

18 november 2011 08:43

Nu ruttnar jag sa Ulla och promenerade...det var tider det. Not!
även för Khan finns det hopp, hahaha, även om man inte trodde det igår, herrejesus vad han rockade loss!!
Kvar, känns väldans motiverat!!
kramis

 
Sabina

Sabina

20 november 2011 15:44

Ja- det var ju en "fin" omskrivning av träningen ;-) Helt plötsligt var inte plats vårt största problem liksom....

// kram kram

http://schaferbus.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanne Leijon - 26 februari 2014 07:35

                                      IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA, TOSSIGASTE SKRULLA-REDA 9 ÅR   .       ...

Av Susanne Leijon - 17 februari 2014 07:44

är väl rätt lagom att träna hund   .   Revingemark för gruppen och vi började dagen med plats med skott och budis. Platsen är inga som helst problem, hon ligger kanon hela tiden,   Budisen, där har hon vid ett tillfälle sprungit till skytte...

Av Susanne Leijon - 6 februari 2014 08:16

Shit vad det är kul att träna med Bizzie.   I tisdags körde jag ut för att rasta de bägge, men la även ett spår till B och under tiden så fick de bägge varsitt uppletande. Rutan blev på en kulle så det var ju lite kul att ´se hur de jobbade. ...

Av Susanne Leijon - 27 januari 2014 07:59

Och det handlar naturligtvis om hundträning  .   Lördagen först då var hela fm och halva efm upptagen med diverse måsten, men sen efm drog jag iväg till Sturup för att rasta de bägge, men vafanken...blev att jag först huttade ut varsitt litet spå...

Av Susanne Leijon - 15 januari 2014 11:39

Och det handlar om Bizzie och hennes korgarbete i skyddet  .   Bita, Släppa och Bevaka det har grundats rejält med damen och vi har fått klura lite på att få till rätt attityd redan från början men jag/vi, skyddsgänget   tror/ känner att NU ligge...

Ovido - Quiz & Flashcards